Indeling

De indeling van het huis is als volgt:
Bij de entree is er een wc en een gang met twee slaapkamers: 1 slaapkamer met twee bedden en een stapelbed (dus 4 slaapplaatsen) en 1 slaapkamer met 2 bedden. Tussen deze twee slaapkamers in zit een badkamer met bad/douche en wastafel. Aan het eind van de gang is er een trap naar beneden (het huis ligt op een heuvel en bestaat daarom uit 2 niveaus).

Onderaan de trap is er nog een WC en een ruime slaapkamer met twee bedden. Bij deze slaapkamer is een badkamer met douche en wastafel. Vanuit de zeer ruime woonkamer (6 x 10 m) en de keuken heeft u een geweldig uitzicht. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur (grote ijskast met vriezer, magnetron, afwasmachine, oven, Senseo en een Nespresso koffiezetapparaat). Aangrenzend aan de keuken is een overdekt terras.

 

Zwembad

Naast het huis ligt een achtvormig zwembad met een diepte van 1.25 meter tot 1.70 meter. Het zwembad is 5 meter breed en heeft een lengte van 7.50 meter. Bij het zwembad is een ruim terras met vaste barbecue. Er is ook een tafeltennistafel aanwezig.

Het huis is in april 2008 opgeleverd, is zeer comfortabel en is gelegen in een prachtige omgeving, nabij de rivier de Lot.